Propera tertúlia online: Nosotros de Yevgueni Zamyatin

Tertúlies on line sobre el llibre Nosotros de Yevgueni Zamiatin


Després de l’èxit de les primeres tertúlies des de Serveis Educatius Carles Canudas i Orciny Books volem anunciar la tercera de les Petites Tertúlies Bait Al-kutub Timbuctú.

Com ja sabeu es celebren de manera virtual a través de Facebook i el nom és un homenatge a les trobades de savis que es celebraven a l’ombra de la biblioteca de Timbuctú i que són unes de les més antigues de les que es té constància. Els llibres que escollim són sempre de gèneres fantàstics (ciència-ficció, fantasia i terror), ja siguin clàssics universals traduïts al català o d’autors catalans contemporanis.

Aquesta primera tertúlia del 2015 tornem sobre les ucronies on una lectura publicada al 1920 pot ser encara d'actualitat.

Tindrà lloc el 19 de gener a partir de les 20 hores en aquest mateix esdeveniment de Facebook. La dinàmica de vegades una mica caòtica però dinàmica, original i que convida a compartir, qualsevol persona pugui preguntar, aportar o criticar qualsevol aspecte, s'hagi llegit el llibre o el vulgui conèixer, en un post al mateix esdeveniment i la resta contestem a sota de cada una de les aportacions.

Us convidem a tots a provar-ho, és una bona barreja de reflexió, estrès, adrenalina, cultura i literatura.

Advertim que és addictiu, que va molt malament per la salut dels que no tenen gaires ganes de pensar, i que aporta una bona estona d'un alt grau de reflexió. No ens fem responsables si penseu massa... I això sense moure't de la cadira de casa

Entrades populars d'aquest blog

Presentació interectiva de Catalunya Mítica

El Plagi. Sílvia Romero